Persoonlijke urn voor paardenas met foto en box voor huisdieren.

 104,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke, handgemaakte urn van berkenhout. Volledig te personaliseren, kunt u kiezen uit 50 prachtige paardenafbeeldingen of een foto van uw eigen huisdier laten afdrukken op een keramische tegel. Voeg een persoonlijke gravure toe met de naam, levensduur en een speciale quote van uw paard, prachtig verwerkt in een houten hoefijzer. Deze urn, versierd met messing handgrepen en houten kransen, biedt een waardige plek voor de eeuwige rust van uw geliefde vriend. Met afmetingen van 21 x 29 x 22 cm is deze urn geschikt voor dieren tot 95 kg. Geef uw herinneringen een bijzondere plek!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor paardenas met foto en box voor huisdieren.  104,95

Zoekt u een unieke manier om uw trouwe vriend te eren? Deze persoonlijke urn voor paardenas met foto en box voor huisdieren is het perfecte product voor u.

Handgemaakt met liefde

Deze urn is met de hand vervaardigd uit berkenhout en biedt de mogelijkheid om volledig gepersonaliseerd te worden. U kunt kiezen uit 50 kant-en-klare afbeeldingen van paarden. Als geen van deze afbeeldingen aan uw verwachtingen voldoet, kunnen we een foto van uw huisdier afdrukken op een keramische tegel. U heeft de keuze om de foto te laten verwerken tot een “potloodschets” of deze in originele kleuren te laten afdrukken. De keuze is aan u!

Persoonlijke gravure

Ook de gegraveerde platen zijn volledig aan te passen. Geef ons de naam van uw huisdier, de periode waarin het heeft geleefd en, indien gewenst, een mooie quote die we binnen de houten hoefijzer kunnen plaatsen. Dit maakt de urn nog specialer en persoonlijker.

Een eerbetoon aan uw paard

Deze prachtige urn, handgemaakt met oog voor detail, is voorzien van messing handgrepen en versierd met houten kransen. Met een foto en details die verband houden met uw paard, biedt deze urn een perfecte plek voor de eeuwige rust van uw geliefde dier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De capaciteit van de urn is voldoende voor dieren tot 95 kg, waardoor u een symbolisch deel van de as van uw paard kunt bewaren.

Materiaal van hoge kwaliteit

De urn is gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en keramische tegels, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Geef uw trouwe vriend de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw geliefde paard!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte