Persoonlijke urn voor Newfoundlanders met hondenstandbeeld en houten ontwerp

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke urn, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden vermeld, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg is deze urn een prachtig en waardig rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Newfoundlanders met hondenstandbeeld en houten ontwerp  209,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke urn voor Newfoundlanders bieden wij een stijlvolle en unieke manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren. Deze urn is niet alleen een plek voor de as, maar ook een eerbetoon aan de bijzondere band die u samen had.

Unieke personalisatie

Deze urn is ontworpen met het oog op personalisatie. De houten plaquettes aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met belangrijke details zoals de naam van uw hond, geboortedatum, overlijdensdatum en een persoonlijke quote. Zo creƫert u een uniek aandenken dat de herinnering aan uw Newfoundlander levend houdt.

Elegante uitstraling

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen, waardoor het niet alleen een functioneel, maar ook een prachtig decoratief item is.

Bijzondere statuette

Op het deksel van de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die permanent is bevestigd. Deze figurine vangt de kenmerkende eigenschappen van het Newfoundlander ras en voegt een extra dimensie toe aan de urn. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as van uw huisdier binnenin te plaatsen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Deze urn is geschikt voor huisdieren met een gewicht tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Newfoundlander.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een zink- en aluminiumlegering voor het kleine embleem, dat is gecoat met een laagje zilver. De statuettes zijn vervaardigd als koude bronzen gietstukken, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en een betaalbare prijs.

Geef uw Newfoundlander de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Creƫer een blijvende herinnering en bied uw trouwe vriend een mooie plek van rust. Bestel vandaag nog en vereeuwig de liefde die u samen deelde!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte