Je winkelwagen

Over ons

Tijdens een vakantie in Europa eindelijk een product gevonden wat mijn hart stal; urnen voor honden (en katten) Marion van den Ende

verscheidene andere branches geprobeerd

Onze reis begon in 1998

Het bedrijf heeft eerst diverse branches geprobeerd alvorens we een winkel begonnen. Diverse artikelen werden daar verkocht, maar uiteindelijk  ging ons hart toch uit naar woondecoratie, tuindecoratie en cadeautjes. Tijdens een vakantie in Europa kwamen we een vakman tegen die urnen voor honden maakt en dit voor ieder ras afzonderlijk doet. Het vakmanschap deed mijn hart en zijn liefde voor dieren deed mijn hart smelten

MadDeco groothandel
interieur woondecoratie shop

Vakmanschap en service staat hoog in het vaandel

We zijn daar het gesprek aangegaan en bemerkten dat er genoeg productie was maar weinig afzet. Tijdens dat gesprek werd al snel duidelijk dat hij zich verder op zijn vakmanschap ging richten en wij voor hem een afzetmarkt gingen zoeken.

Een groot assortiment en een mooie kwaliteit

Urnen voor honden en katten

Hoewel zijn grootste assortiment uit urnen voor honden bestaat is hij op ons verzoek ook begonnen met het uitbreiden van urnen voor katten. Iedere urn wordt met de hand gemaakt en gegraveerd. Gemaakt van beukenhout of polyresin komen er de mooiste urnen uit zijn werkplaats.
Graveren van naam en geboorte en overlijdensdatum is op de meeste urnen mogelijk. Op sommige urnen kunt u ook een tekst laten graveren.

handdruk tussen partners

Ons ervaren team staat klaar voor u

Marion van den Ende

mede-eigenaar / inkoper
" Inkopen doe ik graag en dan vooral bij kleine fabriekjes in het zuiden van Europa; dat zorgt voor een divers assortiment wat je nergens anders vindt"
Zie ook onze auteurspagina

André van den Ende

Mede-eigenaar / tekstschrijver
"De juiste tekst bij het product schrijven."

Bert Ariëns

Mede-eigenaar / IT
"Jarenlange ervaring in de IT zorgt dat ik er wat anders tegenaan kijk dan de anderen. Maar ik doe dit werk graag en met passie"

Floris Langerak

Mede-eigenaar / Marketing
"Marketing is in mijn ogen ook; kijken vanuit het standpunt van wat de klant wil. En dat probeer ik bij dit platform te realiseren"
Steun en hulp bij het kiezen van de juiste urn voor onze Beagle was erg belangrijk voor ons in deze moeilijke tijd. Ook na de aanschaf zijn ze nog steeds bereid te helpen en vragen te beantwoorden
M.E. (klant)
Groningen
Erg mooie urn voor mijn maatje gekocht. Behalve de naam en data van mijn hond is ook duidelijk het ras (American Staffordshire Terriër) zichtbaar op de urn. Hij heeft een mooi plekje op het dressoir (waar vroeger zijn mand voor lag)
J. Bosveld
Amersfoort

In de Pers;

Go Business .nl 01.12.2023

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

Niet goed, geld terug

14 dagen geld terug garantie

Verkoop in de Benelux

Nederland, België en Luxemburg

100% veilig afrekenen

IDeal / Bancontact / Sofort