Urn voor hondenas – Duitse Boxer bust voor in de tuin

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en perfect voor zowel binnen als buiten, creëert deze urn een blijvende herinnering in uw huis of tuin. Met een diameter van 9 cm voor de opening is deze urn een stijlvolle en emotionele manier om de herinnering aan uw vriend te koesteren.

High Price Product Image
Urn voor hondenas - Duitse Boxer bust voor in de tuin  319,95

Wanneer die verdrietige dag aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een bijzondere manier eren. Met onze urn in de vorm van een grote hondenbust van de Duitse Boxer, creëert u een prachtig aandenken aan uw geliefde huisdier.

Unieke urn voor de Duitse Boxer

Deze urn is niet alleen een eerbetoon aan uw hond, maar ook een prachtig kunstwerk dat de essentie van het Duitse Boxer ras vastlegt. Met oog voor detail is deze standbeeld-urn vervaardigd uit hoogwaardige epoxyhars, waardoor het de uitstraling van een bronzen beeld heeft, maar veel lichter is.

Praktische en weerbestendige oplossing

De urn is ontworpen met een opening aan de onderkant, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Deze opening is beschermd met een siliconen deksel, zodat de inhoud goed bewaard blijft. Bovendien is de urn weerbestendig, waardoor u deze zowel binnen als in uw tuin kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Afmetingen en materiaal

De urn heeft een diameter van 9 cm aan de onderzijde, wat voldoende ruimte biedt voor de as van uw Duitse Boxer. Het gebruik van epoxyhars zorgt ervoor dat dit product dezelfde artistieke waarde heeft als bronzen sculpturen, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Creëer een blijvende herinnering

Met deze urn voor uw Duitse Boxer creëert u een prachtig en blijvend aandenken aan uw trouwe vriend. Het is een eerbetoon dat niet alleen de liefde voor uw huisdier weerspiegelt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur of tuin is.

Wacht niet langer en geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw urn voor de Duitse Boxer en creëer een prachtig memorial!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte