Bull Terrier urn en tuinbeeld – grote hondenkop voor as van je hond

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en perfect voor zowel binnen als buiten, creëert deze urn een blijvende herinnering in uw tuin of huis. Met een diameter van 9 cm voor de opening is deze urn een stijlvolle en emotionele manier om de herinnering aan uw vriend te koesteren.

High Price Product Image
Bull Terrier urn en tuinbeeld - grote hondenkop voor as van je hond  319,95

Wanneer die verdrietige dag aanbreekt dat je trouwe viervoeter niet langer aan je zijde is, wil je hun herinnering op een bijzondere manier eren. Met de Bull Terrier urn en tuinbeeld – grote hondenkop voor de as van je hond, bieden wij een unieke manier om de liefde voor je huisdier te vereeuwigen.

Een eerbetoon aan je Bull Terrier

Deze bijzondere urn in de vorm van een grote hondenkop is vervaardigd met oog voor detail en de kenmerkende eigenschappen van het Bull Terrier ras. Het beeld is gemaakt van hoogwaardige epoxyhars en is ontworpen om de uitstraling van een bronzen sculptuur na te bootsen, terwijl het veel lichter is.

Praktisch en weerbestendig

De urn is niet alleen een prachtig eerbetoon, maar ook praktisch in gebruik. Aan de onderkant bevindt zich een opening waar je de as van je hond veilig kunt plaatsen. Deze opening is beschermd met een siliconen deksel, zodat de inhoud goed bewaard blijft. Bovendien is het beeld weerbestendig, waardoor je het zowel binnen als in de tuin kunt plaatsen.

Afmetingen en materiaal

De urn heeft een diameter van 9 cm aan de onderzijde, wat voldoende ruimte biedt voor de as van je geliefde Bull Terrier. Het gebruik van epoxyhars zorgt ervoor dat het beeld zijn artistieke waarde behoudt, terwijl het tegelijkertijd voordeliger is dan traditionele bronzen beelden.

Creëer een blijvende herinnering

Met deze Bull Terrier urn en tuinbeeld creëer je een prachtig gedenkteken voor je trouwe vriend. Het is een liefdevolle manier om hun herinnering levend te houden en een speciaal plekje in je huis of tuin te geven.

Wacht niet langer en eer je Bull Terrier op een unieke manier. Bestel vandaag nog jouw urn en tuinbeeld!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte