Franse Bulldog urn en tuinbeeld voor hondenas

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten, is dit een stijlvolle manier om de herinnering aan uw vriend levend te houden. Creëer een prachtig gedenkteken dat de essentie van uw huisdier vastlegt.

High Price Product Image
Franse Bulldog urn en tuinbeeld voor hondenas  319,95

Wanneer de verdrietige dag aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een waardige manier eren. Met onze Franse bulldog urn en tuinbeeld voor hondenas biedt u een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier.

Unieke urn in de vorm van een Franse bulldog

Deze bijzondere urn is ontworpen als een grote hondenbuste, vervaardigd uit hoogwaardige epoxyhars. De aandacht voor detail en de kenmerkende eigenschappen van het Franse bulldog ras zijn prachtig weergegeven in dit kunstwerk. Het biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de as van uw hond te bewaren.

Praktische en stijlvolle herinnering

De urn is voorzien van een opening aan de onderkant, waardoor u eenvoudig de as van uw hond in de buste kunt plaatsen. Deze opening is beschermd met een siliconen deksel, zodat de inhoud veilig is. Het beeld is weerbestendig, wat betekent dat u het zowel binnen als in uw tuin kunt plaatsen, zodat u altijd een mooie herinnering aan uw trouwe vriend bij de hand heeft.

Afmetingen en materiaal

De urn heeft een diameter van 9 cm aan de onderzijde, wat voldoende ruimte biedt voor de as van uw Franse bulldog. Het materiaal, epoxyhars, is lichtgewicht en imiteert de uitstraling van bronzen beelden, waardoor het een elegante toevoeging is aan uw interieur of tuin.

Een blijvende herinnering

Met deze Franse bulldog urn en tuinbeeld creëert u een prachtig gedenkteken voor uw geliefde huisdier. Het biedt niet alleen een plek voor de as, maar ook een visueel eerbetoon dat de liefde en herinneringen die u samen heeft gedeeld, levend houdt.

Wacht niet langer en geef uw Franse bulldog het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw Franse bulldog urn en tuinbeeld!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte