Franse Bulldog urn en tuinbeeld – grote hondenkop voor asverwerking

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en perfect voor zowel binnen als buiten, creëert deze urn een blijvende herinnering in uw huis of tuin. Met een diameter van 9 cm voor de opening is deze urn een stijlvolle en emotionele manier om de herinnering aan uw vriend te koesteren.

High Price Product Image
Franse Bulldog urn en tuinbeeld - grote hondenkop voor asverwerking  319,95

Wanneer het verdrietige moment aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een waardige manier eren. Met onze Franse bulldog urn en tuinbeeld in de vorm van een grote hondenkop, creëert u een prachtig aandenken aan uw geliefde huisdier.

Unieke urn in de vorm van een Franse bulldog

Deze bijzondere urn is ontworpen als een grote hondenkop, met oog voor detail en de kenmerkende eigenschappen van het Franse bulldog ras. Het biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de as van uw huisdier te verwerken.

Praktische en stijlvolle afmetingen

De urn heeft een opening aan de onderkant, waardoor u eenvoudig de as van uw Franse bulldog kunt plaatsen. De diameter van de opening is 9 cm, wat voldoende ruimte biedt voor een mooie verwerking. De opening is bovendien beschermd met een silicone deksel, zodat de inhoud veilig is.

Weerbestendig en veelzijdig

Deze prachtige urn is gemaakt van epoxyhars en is niet gevoelig voor weersinvloeden. Dit betekent dat u het zowel binnenshuis als in uw tuin kunt plaatsen. Creëer een liefdevolle gedenkplek voor uw vriend, waar u ook maar wilt.

Artistieke uitstraling

De urn is met zorg vervaardigd en geschilderd om de uitstraling van een bronzen beeld te imiteren. Ondanks dat het lichter is dan een bronzen sculptuur, behoudt het de artistieke waarde en elegantie die u zoekt in een gedenkstuk.

Een blijvende herinnering

Met deze Franse bulldog urn en tuinbeeld geeft u een prachtig eerbetoon aan uw trouwe metgezel. Het is een unieke manier om hun herinnering levend te houden en hen een speciale plek te geven in uw leven.

Wacht niet langer en eer uw geliefde Franse bulldog met deze prachtige urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte