Duitse Dog IV – urn voor hondenas, hondenbuste en tuinbeeld

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en perfect voor zowel binnen als buiten, creëert deze urn een blijvende herinnering in uw tuin of huis. Met een diameter van 9 cm voor de opening is deze urn een stijlvolle en emotionele manier om de herinnering aan uw vriend te koesteren.

High Price Product Image
Duitse Dog IV - urn voor hondenas, hondenbuste en tuinbeeld  319,95

Wanneer die verdrietige dag aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een waardige manier eren. De Duitse Dog IV urn is een unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste, perfect voor het creëren van een blijvende gedenkplek voor uw geliefde huisdier.

Een eerbetoon aan uw Duitse Dog

Deze prachtige urn is met veel aandacht voor detail vervaardigd en weerspiegelt de essentiële kenmerken van het Duitse Dog ras. Het is een eerbetoon aan de schoonheid en majesteit van deze bijzondere honden.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van epoxyhars en is zorgvuldig geschilderd om de uitstraling van bronzen beelden na te bootsen. Dit zorgt ervoor dat de urn de uitstraling van een echte sculptuur behoudt, terwijl hij veel lichter is. Resin producten bieden dezelfde artistieke waarde als bronzen sculpturen, maar zijn voordeliger in prijs en verzending.

Praktisch en weerbestendig

De urn is niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook praktisch in gebruik. Aan de onderkant bevindt zich een opening waar u de as van uw hond in kunt plaatsen, die beschermd wordt door een siliconen deksel. Bovendien is de urn weerbestendig, waardoor hij zowel binnen als in de tuin kan worden geplaatst.

Creëer een blijvende herinnering

Met de Duitse Dog IV urn kunt u een prachtige gedenkplek creëren voor uw trouwe vriend. Het is een stijlvolle manier om hun herinnering te eren en hen een speciale plek in uw huis of tuin te geven.

Wacht niet langer en geef uw Duitse Dog het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de Duitse Dog IV urn en houd de herinnering aan uw geliefde huisdier levend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte