Urn voor hondenas en bust van Neapolitaanse Mastiff voor in de tuin

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten, is dit een stijlvolle manier om de herinnering aan uw vriend levend te houden. Creëer een prachtig gedenkteken dat de essentie van uw huisdier vastlegt.

High Price Product Image
Urn voor hondenas en bust van Neapolitaanse Mastiff voor in de tuin  319,95

Wanneer die verdrietige dag aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een bijzondere manier eren. Met onze urn in de vorm van een bust van een Neapolitaanse Mastiff creëert u een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier.

Unieke urn voor uw Neapolitaanse Mastiff

Deze bijzondere urn is ontworpen met oog voor detail en weerspiegelt de essentiële kenmerken van het Neapolitaanse Mastiff ras. Het is niet alleen een urn, maar ook een prachtig kunstwerk dat een speciale plek in uw huis of tuin verdient.

Hoogwaardige materialen

De urn is vervaardigd uit epoxyhars en is met zorg geschilderd om de uitstraling van een bronzen beeld te imiteren. Dit zorgt ervoor dat de urn de charme van een echte sculptuur behoudt, terwijl het tegelijkertijd lichter en betaalbaarder is. Resin producten bieden dezelfde artistieke waarde als bronzen beelden, maar met het voordeel van een lagere prijs en eenvoudigere verzending.

Weerbestendig en praktisch

De urn is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u deze zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Aan de onderkant van de urn bevindt zich een opening van 9 cm, waar u de as van uw hond eenvoudig in kunt plaatsen. Deze opening is beschermd met een siliconen deksel, zodat de inhoud veilig is.

Creëer een blijvende herinnering

Met deze urn voor uw Neapolitaanse Mastiff creëert u een prachtig en persoonlijk monument voor uw trouwe vriend. Eer hun herinnering op een stijlvolle en betekenisvolle manier.

Wacht niet langer en geef uw geliefde huisdier het eerbetoon dat ze verdienen. Bestel vandaag nog uw urn en houd hun herinnering levend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte