Urn voor hondenas – Duitse Boxer bust voor in de tuin

 319,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn in de vorm van een grote hondenbuste. Gemaakt van hoogwaardige epoxyhars, biedt deze gedetailleerde sculptuur een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De urn heeft een opening aan de onderkant, beschermd door een siliconen deksel, waar u de as van uw hond veilig kunt plaatsen. Weerbestendig en perfect voor zowel binnen als buiten, creëert deze urn een blijvende herinnering in uw tuin of huis. Met een diameter van 9 cm voor de opening is deze urn een stijlvolle en emotionele manier om de herinnering aan uw vriend te koesteren.

High Price Product Image
Urn voor hondenas - Duitse Boxer bust voor in de tuin  319,95

Wanneer die verdrietige dag aanbreekt dat uw trouwe viervoeter niet langer aan uw zijde is, wilt u hun herinnering op een waardige manier eren. Met onze urn in de vorm van een Duitse Boxer bust, creëert u een prachtig gedenkteken voor uw geliefde huisdier.

Unieke urn voor uw Duitse Boxer

Deze bijzondere urn is ontworpen als een grote hondenbuste, vervaardigd uit hoogwaardige epoxyhars. De aandacht voor detail en de kenmerkende eigenschappen van het Duitse Boxer ras zijn prachtig weergegeven in deze sculptuur.

Praktische en stijlvolle gedenkplek

De urn heeft een opening aan de onderkant, waardoor u de as van uw hond eenvoudig binnenin de buste kunt plaatsen. Deze opening is beschermd met een siliconen deksel, zodat de inhoud veilig is. Dankzij het weerbestendige materiaal kunt u deze urn zowel binnen als in de tuin plaatsen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gedenkplek.

Afmetingen en materiaal

De urn heeft een diameter van 9 cm aan de onderkant, wat voldoende ruimte biedt voor de as van uw Duitse Boxer. De buste is gemaakt van epoxyhars en is geschilderd om de uitstraling van bronzen beelden na te bootsen. Dit zorgt ervoor dat de urn de uitstraling van een echte sculptuur behoudt, terwijl het lichter en voordeliger is dan traditionele bronzen beelden.

Eer uw trouwe vriend

Met deze urn voor uw Duitse Boxer creëert u een liefdevolle en blijvende herinnering aan uw trouwe vriend. Laat hun geest voortleven in een prachtige gedenkplek die zowel stijlvol als betekenisvol is.

Wacht niet langer en geef uw Duitse Boxer de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw urn en creëer een prachtig gedenkteken!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte