Persoonlijke urn voor American Staffordshire Terrier met gravure

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, messing handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor American Staffordshire Terrier met gravure  112,95

Neem afscheid van uw geliefde American Staffordshire Terrier met een persoonlijke urn die een blijvende herinnering biedt. Deze urn is speciaal ontworpen om de unieke band tussen u en uw trouwe viervoeter te eren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een prachtige gravure. U kunt ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat de urn een echt uniek aandenken wordt.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Met elegante messing handgrepen en een decoratieve deksel in de vorm van een krans, is deze urn niet alleen functioneel, maar ook een mooi sieraad voor uw herinneringen. De deksel kan eenvoudig worden verwijderd en kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen.

Perfecte afmetingen voor uw hond

Met externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm, biedt deze urn voldoende capaciteit voor huisdieren tot 95 kg. De gedetailleerde zilveren afbeelding van uw American Staffordshire Terrier is met veel zorg vervaardigd, zodat het de kenmerken van het ras perfect weergeeft.

Een blijvende herinnering vol liefde

Deze klassieke urn is een tijdloos eerbetoon aan uw trouwe vriend. Het biedt een liefdevolle plek voor de as van uw American Staffordshire Terrier, zodat u altijd verbonden blijft, zelfs na het afscheid.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn te bestellen en geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient. Bezoek onze website en creƫer een unieke herinnering die een leven lang meegaat.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte