Persoonlijke urn voor Scottish Terrier met gravure en herdenkingsdoos

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, messing handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Scottish Terrier met gravure en herdenkingsdoos  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Scottish Terrier met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn biedt niet alleen een stijlvolle manier om uw huisdier te herdenken, maar ook de mogelijkheid om het uniek te maken met een persoonlijke gravure.

Persoonlijke gravure voor een unieke herdenking

Met onze persoonlijke urn kunt u de naam van uw Scottish Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze gegevens met zorg worden gegraveerd, zodat u een uniek aandenken heeft dat de band met uw huisdier weerspiegelt. U kunt zelfs de tekst op de grote plaquette aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, is deze urn niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief stuk. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen. De zilveren afbeelding van uw Scottish Terrier is met veel aandacht voor detail gemaakt, waardoor het een eerbetoon is dat recht doet aan de unieke kenmerken van het ras.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Scottish Terrier.

Een blijvende herinnering

Met deze klassieke urn zorgt u ervoor dat uw geliefde huisdier omringd blijft door liefde, zelfs na het afscheid. Het tijdloze ontwerp maakt het een waardevol aandenken dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Neem vandaag nog de stap om de herinnering aan uw Scottish Terrier te vereeuwigen. Bestel nu uw persoonlijke urn en geef uw huisdier de eer die het verdient!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte