Persoonlijke urn voor West Highland White Terrier met gravure en herinneringsdoos

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, bronzen handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor West Highland White Terrier met gravure en herinneringsdoos  112,95

Neem afscheid van uw geliefde West Highland White Terrier met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn biedt niet alleen een stijlvolle en duurzame oplossing, maar ook een unieke manier om uw liefde en verbondenheid te tonen.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw West Highland White Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een prachtige gravure. Daarnaast kunt u ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat de urn een echt uniek aandenken wordt.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

Gemaakt van hoogwaardig berkenhout, is deze urn niet alleen duurzaam, maar ook tijdloos in zijn uitstraling. De urn is voorzien van messing handgrepen, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen. De zilveren afbeelding van uw hond is met grote zorgvuldigheid vervaardigd, zodat deze perfect aansluit bij het karakter van het ras.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm bedragen. Deze urn is geschikt voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw West Highland White Terrier.

Een blijvende herinnering

Met deze urn creƫert u een blijvende herinnering aan uw geliefde hond, omringd door liefde en zorg. Het klassieke ontwerp zorgt ervoor dat de urn een waardevolle plek in uw huis kan innemen, waar u altijd terug kunt denken aan de mooie momenten samen.

Wacht niet langer en geef uw West Highland White Terrier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en koester de herinneringen voor altijd!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte