Cairn Terrier urn – gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, beschikbaar voor bijna 130 hondenrassen. Deze gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout biedt een prachtige manier om de herinnering aan je trouwe vriend te eren. Geef ons de naam van je hond en de data van geboorte en overlijden, en wij graveren het voor je. Met een zilveren afbeelding van je hond en een tijdloos ontwerp, blijft de liefde voor altijd bij je. De urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Een eerbetoon dat je hond omringt met liefde, zelfs na het afscheid.

High Price Product Image
Cairn Terrier urn - gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Cairn Terrier met onze gepersonaliseerde urn. In deze moeilijke tijd willen wij u helpen om een blijvende herinnering te creƫren aan uw trouwe viervoeter. Onze urnen zijn speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen, waaronder de Cairn Terrier.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw Cairn Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat u een unieke en betekenisvolle herinnering creƫert.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en heeft een tijdloos, klassiek ontwerp. Met zijn afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en een interne capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor uw geliefde huisdier. De urn is voorzien van messing handgrepen, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen.

Detailrijke weergave van uw Cairn Terrier

De zilveren afbeelding van uw Cairn Terrier is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat het de specifieke kenmerken van het ras perfect weergeeft. Deze urn zal ervoor zorgen dat uw hond omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden.

Creƫer een blijvende herinnering

Met onze gepersonaliseerde Cairn Terrier urn biedt u uw trouwe viervoeter een eerbetoon dat de liefde en herinneringen die u samen heeft gedeeld, voor altijd zal bewaren. Wacht niet langer en geef uw Cairn Terrier de eer die hij of zij verdient.

Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde urn en creƫer een unieke herinnering aan uw geliefde hond!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte