Persoonlijke urn voor Jack Russell Terrier – gegraveerde herdenkingsdoos

 112,95

Op de meest verdrietige dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout biedt ruimte voor de naam van je hond, geboortedatum en overlijdensdatum, die we met zorg voor je graveren. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, is deze urn een tijdloos eerbetoon. De zilveren afbeelding van je hond, met oog voor detail, maakt het geheel compleet. Zorg ervoor dat je trouwe vriend omringd blijft door liefde, voor altijd.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Jack Russell Terrier - gegraveerde herdenkingsdoos  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Jack Russell Terrier met onze persoonlijke urn, een unieke herdenkingsdoos die speciaal voor uw trouwe viervoeter is ontworpen. Deze urn biedt een prachtige manier om de herinneringen aan uw hond te koesteren en zijn of haar leven te eren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herdenking

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw Jack Russell Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat u een blijvende herinnering creƫert die helemaal bij uw hond past.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, is deze urn niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief item. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen. De zilveren afbeelding van uw Jack Russell Terrier is met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat het de unieke kenmerken van het ras perfect weergeeft.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Jack Russell Terrier.

Een blijvende herinnering

Met zijn klassieke stijl en persoonlijke aanpassingen, zorgt deze urn ervoor dat uw Jack Russell Terrier voor altijd omringd zal zijn door liefde. Het is een eerbetoon aan de speciale band die u samen had en een manier om zijn of haar herinnering levend te houden.

Wacht niet langer en geef uw Jack Russell Terrier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en creƫer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte