Persoonlijke urn voor Norfolk Terrier – gegraveerde herdenkingsdoos voor as

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, bronzen handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Norfolk Terrier - gegraveerde herdenkingsdoos voor as  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Norfolk Terrier met onze persoonlijke urn, een unieke herdenkingsdoos die speciaal voor uw trouwe viervoeter is ontworpen. Deze urn biedt een stijlvolle en liefdevolle manier om de herinneringen aan uw hond te bewaren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herdenking

Onze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw Norfolk Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook de tekst op de grote plaquette aanpassen, zodat het een echt uniek aandenken wordt.

Duurzaam en elegant ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, is deze urn niet alleen functioneel maar ook een prachtig sieraad voor uw herinneringen. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen.

Details die er toe doen

De urn is versierd met een prachtig kransmotief en bevat een gedetailleerde zilveren afbeelding van uw Norfolk Terrier, vervaardigd met grote zorg en aandacht voor het ras. De afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm aan de buitenkant en 14 x 21 x 15,5 cm aan de binnenkant, met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Met deze klassieke urn zorgt u ervoor dat de liefde voor uw Norfolk Terrier voor altijd bewaard blijft. Het is een eerbetoon aan de bijzondere band die u samen had en een manier om de herinneringen levend te houden.

Wacht niet langer en geef uw Norfolk Terrier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en creƫer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte