Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos voor hondenras

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde kat. Ontdek onze unieke collectie urnen, met bijna 130 kattenrassen, speciaal ontworpen om de herinnering aan je trouwe vriend te eren. Deze duurzame urn van berkenhout is voorzien van messing handvatten en een afneembare deksel, perfect voor een persoonlijke touch. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je kat door, en wij graveren het voor je. De tijdloze stijl en het zilveren beeldje maken deze urn een prachtig aandenken. Zorg ervoor dat je kat voor altijd omringd is door liefde.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos voor hondenras  112,95

Neem afscheid van uw geliefde kat met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen voor kattenas. Deze urn biedt niet alleen een prachtige manier om de herinnering aan uw huisdier te eren, maar is ook een uniek aandenken dat u voor altijd bij zich kunt dragen.

Persoonlijke urn voor kattenas

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw kat, de geboortedatum en de datum van overlijden door, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat u een uniek en betekenisvol aandenken creƫert.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van messing handgrepen en een afneembare deksel. De deksel heeft geen sluiting of verzegeling, maar kan permanent worden gesloten door deze te lijmen. De zilveren afbeelding van de kat is met grote zorgvuldigheid gemaakt, waarbij de kenmerkende details van het ras zijn vastgelegd.

Tijdloos ontwerp

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw kat. Het ontwerp zorgt ervoor dat uw huisdier omringd is door liefde, zelfs na het afscheid. De urn heeft een externe afmeting van 21 x 29 x 22 cm en een interne afmeting van 14 x 21 x 15,5 cm, met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Met deze persoonlijke urn voor kattenas creƫert u een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend. Het is een manier om de liefde en de mooie momenten die u samen heeft gedeeld te eren.

Wacht niet langer en geef uw kat het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en houd de herinnering aan uw geliefde huisdier levend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte