Persoonlijke urn voor Kaukasische Herder – Herdenkingsdoos voor hondenas

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, zodat je een blijvende herinnering creëert. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een tijdloze uitstraling. De zilveren afbeelding van je hond is met zorg vervaardigd, zodat elk detail klopt. Geef je trouwe vriend een plek om omringd te zijn door liefde, voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Kaukasische Herder - Herdenkingsdoos voor hondenas  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Kaukasische Herder met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze herdenkingsdoos biedt een unieke manier om de liefde en vreugde die uw hond in uw leven heeft gebracht, te behouden.

Persoonlijke urn voor uw Kaukasische Herder

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat u een uniek aandenken creëert dat de band met uw hond weerspiegelt.

Duurzaam en elegant ontwerp

Gemaakt van hoogwaardig berkenhout, is deze urn niet alleen duurzaam, maar ook een prachtig decoratief stuk. De urn is voorzien van messing handgrepen, een afneembare deksel en versieringen in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen. De zilveren afbeelding van uw Kaukasische Herder is met grote zorgvuldigheid vervaardigd, zodat de unieke kenmerken van het ras perfect tot uiting komen.

Tijdloze stijl

Met zijn klassieke ontwerp is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw geliefde hond. Het biedt een warme en liefdevolle plek voor de as van uw Kaukasische Herder, zodat u altijd dicht bij uw trouwe vriend kunt zijn.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg
  • Materiaal: Massief berkenhout, berken multiplex; de afbeelding van de hond is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver

Geef uw Kaukasische Herder het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en houd de herinnering aan uw trouwe vriend levend. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw urn te personaliseren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte