Ierse Wolfshond – gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, zodat je een blijvende herinnering creëert. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een tijdloze uitstraling. De zilveren afbeelding van je hond is met zorg vervaardigd, waardoor elk detail tot leven komt. Geef je trouwe vriend een plek om omringd te zijn door liefde, voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg.

High Price Product Image
Ierse Wolfshond - gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Ierse Wolfhond met een gepersonaliseerde urn die een blijvende herinnering biedt. Deze urn is niet alleen een eerbetoon aan uw trouwe viervoeter, maar ook een uniek kunstwerk dat met zorg is vervaardigd.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urnen zijn volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw Ierse Wolfhond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. U kunt ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanpassen, zodat het een echt uniek aandenken wordt.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De urn is gemaakt van hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om lang mee te gaan. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, biedt deze urn niet alleen functionaliteit maar ook een tijdloze uitstraling. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen.

Details die er toe doen

De urn is versierd met een prachtig kransmotief en bevat een zilveren afbeelding van uw Ierse Wolfhond, vervaardigd met oog voor detail. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Deze urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Met deze urn zorgt u ervoor dat uw Ierse Wolfhond omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden. Het klassieke ontwerp maakt de urn tijdloos en een prachtig eerbetoon aan de bijzondere band die u samen had.

Neem vandaag nog de stap om een gepersonaliseerde urn voor uw Ierse Wolfhond te bestellen en geef uw geliefde huisdier de eer die hij of zij verdient. Klik hier om uw urn te personaliseren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte