Beagle urn – gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een tijdloze uitstraling. De zilveren afbeelding van je hond, met oog voor detail, maakt het geheel compleet. Een liefdevol eerbetoon dat je hond voor altijd omringt met warmte. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Beagle urn - gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Beagle met onze gepersonaliseerde urn. In deze moeilijke tijd willen wij u helpen om een blijvende herinnering te creëren aan uw trouwe viervoeter. Onze urnen zijn speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen, waaronder de Beagle.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze Beagle urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een prachtige gravure. U kunt ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat de urn een unieke weerspiegeling van uw liefde is.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Met elegante messing handgrepen, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans, is deze urn zowel functioneel als esthetisch. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen.

Details van de urn

De Beagle urn heeft een tijdloos klassiek ontwerp dat ervoor zorgt dat uw hond voor altijd omringd zal zijn door liefde. De afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm aan de buitenkant en 14 x 21 x 15.5 cm aan de binnenkant, met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg. De afbeelding van uw Beagle is met grote zorgvuldigheid gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver.

Creëer een blijvende herinnering

Laat de liefde voor uw Beagle voortleven met deze prachtige urn. Het is een eerbetoon aan de bijzondere band die u samen had. Neem vandaag nog de stap om een unieke en persoonlijke urn te bestellen.

Bestel nu uw gepersonaliseerde Beagle urn en geef uw trouwe vriend een liefdevolle laatste rustplaats!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte