Persoonlijke urn voor hondenas: Saluki, Perzische Greyhound, Arabische hond, Gazellehond

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De zilveren afbeelding van je hond is met zorg vervaardigd, zodat elke urn een uniek eerbetoon is. Een waardevol aandenken dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas: Saluki, Perzische Greyhound, Arabische hond, Gazellehond  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Saluki met een persoonlijke urn die speciaal voor uw hond is ontworpen. Deze urn biedt een unieke manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te koesteren en te eren.

Persoonlijke urn voor uw Saluki

Onze urnen zijn gepersonaliseerd, zodat u de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden kunt doorgeven. Wij graveren deze gegevens op de urn, waardoor het een uniek aandenken wordt dat de liefde voor uw Saluki weerspiegelt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van messing handgrepen en een afneembare deksel. De decoraties in de vorm van een krans geven de urn een elegante uitstraling. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen.

Gedetailleerde afbeelding van uw hond

De zilveren afbeelding van uw Saluki is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat deze de kenmerken van het ras perfect weergeeft. Dit maakt de urn niet alleen een eerbetoon aan uw hond, maar ook een prachtig decoratief stuk.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een geschikte keuze is voor uw Saluki.

Een tijdloos aandenken

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos aandenken dat ervoor zorgt dat uw Saluki omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw Saluki te bestellen en geef uw geliefde hond het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bezoek onze website en creƫer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte