Persoonlijke urn voor Bull Terrier as, gegraveerde herdenkingsdoos

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, messing handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Bull Terrier as, gegraveerde herdenkingsdoos  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Bull Terrier met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze gegraveerde herdenkingsdoos biedt een unieke manier om de liefde en vreugde die uw hond in uw leven heeft gebracht, te bewaren.

Persoonlijke urn voor uw Bull Terrier

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. U kunt de naam van uw Bull Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze gegevens prachtig worden gegraveerd, zodat u een uniek aandenken heeft dat de herinnering aan uw hond levend houdt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van messing handgrepen en een afneembare deksel. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen. De decoraties in de vorm van een krans en de zilveren afbeelding van uw Bull Terrier zijn met grote zorgvuldigheid en aandacht voor detail gemaakt, zodat ze de specifieke kenmerken van het ras perfect weergeven.

Tijdloos ontwerp

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw geliefde hond. Het zorgt ervoor dat uw Bull Terrier omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Deze persoonlijke urn is niet alleen een herdenkingsdoos, maar ook een symbool van de onvoorwaardelijke liefde die u voor uw Bull Terrier had. Het is een manier om de band die u samen had, voor altijd te koesteren.

Wacht niet langer en geef uw Bull Terrier het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en houd de herinnering aan uw trouwe vriend levend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte