Persoonlijke urn voor Ibizaanse Hond – Gegraveerde herdenkingsdoos voor as

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een tijdloze uitstraling. De zilveren afbeelding van je hond, met oog voor detail, maakt het geheel compleet. Een liefdevol eerbetoon dat je hond voor altijd omringt met warmte en herinneringen. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Ibizaanse Hond - Gegraveerde herdenkingsdoos voor as  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Ibizaanse Hound met onze persoonlijke urn, een unieke herdenkingsdoos die speciaal voor uw trouwe viervoeter is ontworpen. Deze urn biedt een prachtige manier om de herinneringen aan uw hond te koesteren en zijn of haar leven te eren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herdenking

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw Ibizaanse Hound, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. U kunt ook een persoonlijke quote op de grote plaquette laten aanbrengen, zodat u een blijvende herinnering creƫert die helemaal bij uw hond past.

Duurzaam en elegant ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Met zijn klassieke stijl en elegante afwerking, inclusief messing handgrepen en een decoratieve krans, is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw geliefde huisdier. De afneembare deksel biedt de mogelijkheid om de urn op een persoonlijke manier te sluiten, waarbij u de deksel kunt verlijmen voor een permanente afsluiting.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15,5 cm. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor hij perfect is voor uw Ibizaanse Hound.

Een blijvende herinnering

Met de zilveren afbeelding van uw hond, vervaardigd met oog voor detail, zorgt deze urn ervoor dat de herinneringen aan uw Ibizaanse Hound voor altijd in uw hart blijven voortleven. Dit unieke stuk is niet alleen een urn, maar een eerbetoon aan de liefde en vreugde die uw hond in uw leven heeft gebracht.

Wacht niet langer en geef uw Ibizaanse Hound de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en creƫer een blijvende herinnering die u voor altijd zult koesteren.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte