Persoonlijke urn voor Duitse Boxer – Herinneringsdoos voor hondenas

 112,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 130 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met een tijdloos ontwerp, bronzen handvatten en een gedetailleerde zilveren afbeelding van je hond, biedt deze urn een liefdevolle plek voor je trouwe vriend. De urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg en heeft een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Geef je hond een eerbetoon dat de liefde voor altijd omarmt.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Duitse Boxer - Herinneringsdoos voor hondenas  112,95

Neem afscheid van uw geliefde Duitse Boxer met onze persoonlijke urn, een unieke herinneringsdoos die speciaal is ontworpen om de liefde en herinneringen aan uw trouwe viervoeter te eren.

Persoonlijke urn voor uw Duitse Boxer

In deze moeilijke tijd willen wij u helpen om op een mooie manier afscheid te nemen. Onze urnen zijn beschikbaar voor bijna 130 hondenrassen, waaronder de Duitse Boxer. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden door te geven. Wij zorgen ervoor dat deze gegevens zorgvuldig worden gegraveerd, zodat u een uniek aandenken heeft.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van elegante messing handgrepen. De urn heeft een afneembare deksel en is versierd met een prachtige krans. Let op: de deksel heeft geen sluiting, dus om de urn permanent te sluiten, dient u de deksel te lijmen. De zilveren afbeelding van uw Duitse Boxer is met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat het de kenmerken van het ras perfect weergeeft.

Tijdloos ontwerp

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw hond. Het zorgt ervoor dat uw Duitse Boxer voor altijd omringd zal zijn door liefde en herinneringen. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Creƫer een blijvende herinnering

Geef uw Duitse Boxer de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Het is meer dan alleen een urn; het is een blijvende herinnering aan de liefde en vreugde die uw hond in uw leven heeft gebracht.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creƫren van een prachtig aandenken aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte