Persoonlijke houten urn voor Briard – kleine urn voor hondenas met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon dat de herinnering aan je hond voor altijd omarmt. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd en weerspiegelen ze de kenmerken van elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier. De prachtige houten kransen en de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, maken deze urn tot een bijzonder aandenken. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 11 cm. Geef je geliefde viervoeter de eer die hij of zij verdient.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor Briard - kleine urn voor hondenas met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en persoonlijke laatste rustplaats voor uw trouwe viervoeter? Onze persoonlijke houten urn voor Briard biedt een prachtige manier om de herinnering aan uw hond te eren en te koesteren.

Een unieke urn voor uw Briard

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De urn voor uw Briard is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en is versierd met zilveren ornamenten die de kenmerken van dit bijzondere ras weerspiegelen.

Persoonlijke gravure

Deze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden door. Indien gewenst, kunnen we ook de tekst op de urn aanpassen. Wij graveren de door u opgegeven details en brengen deze aan op de urn, waardoor het een uniek aandenken aan uw geliefde hond wordt.

Specificaties van de urn

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 11 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor huisdieren tot 45 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw Briard. Het deksel van de urn is verwijderbaar, maar om de as veilig te bewaren, dient het deksel aan de onderkant van de urn te worden gelijmd.

Hoogwaardige materialen

Onze urn is gemaakt van solide berkenhout en berken multiplex. De afbeelding van de Briard is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering en is afgewerkt met een laagje zilver, wat bijdraagt aan de elegantie en duurzaamheid van de urn.

Geef uw geliefde Briard de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte