Persoonlijke houten urn voor Bullmastiff hondenas met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon dat de herinnering aan je hond voor altijd omarmt. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en is uitzonderlijk duurzaam, versierd met prachtige houten kransen. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier, en kies een passende quote. Een uniek aandenken dat de band met je harige vriend vereeuwigt. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor Bullmastiff hondenas met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en persoonlijke rustplaats voor uw Bullmastiff? Deze prachtige houten urn biedt een eerbetoon aan uw trouwe viervoeter en zorgt ervoor dat hij of zij omringd is door liefde, zelfs na het leven.

Unieke urn voor uw Bullmastiff

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. Deze urn is speciaal ontworpen voor de Bullmastiff en is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout. De zilveren ornamenten zijn met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat ze perfect passen bij de kenmerken van dit bijzondere ras.

Persoonlijke gravure

De urn wordt geleverd met een handgemaakt berkenhouten ontwerp en een gegraveerde plaquette. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden aan ons door te geven. Indien gewenst, kunnen we ook de tekst op de urn aanpassen. Zo creƫert u een uniek aandenken aan uw geliefde Bullmastiff.

Duurzaam en stijlvol

Deze urn is niet alleen mooi, maar ook uitzonderlijk duurzaam. De urn is versierd met prachtige houten kransen en heeft een afneembare deksel. Om de as van uw huisdier veilig te bewaren, raden we aan de deksel aan de onderkant van de urn te lijmen.

Specificaties

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 11 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 5.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor huisdieren tot 45 kg
  • Materiaal: massief berkenhout, berken multiplex; afbeelding van de hond is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver

Geef uw Bullmastiff de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke houten urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte