Chow Chow – Houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en is uitzonderlijk duurzaam, versierd met prachtige houten kransen. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier, en kies een passende quote. Een uniek aandenken aan je harige vriend, met een capaciteit voor huisdieren tot 45 kg. Geef je hond de eer die hij verdient!

High Price Product Image
Chow Chow - Houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en duurzame laatste rustplaats voor uw Chow Chow? Deze prachtige houten urn is de perfecte keuze om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Een unieke urn voor uw Chow Chow

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De zilveren ornamenten zijn met veel aandacht voor detail vervaardigd, specifiek voor het Chow Chow ras. Deze urn is niet alleen een eerbetoon aan uw huisdier, maar ook een prachtig stuk ambacht.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. De afbeelding van de Chow Chow is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering en is afgewerkt met een laagje zilver, waardoor het een luxe uitstraling heeft. De urn is versierd met mooie houten kransen, die de charme verder vergroten.

Persoonlijke gravure voor een blijvende herinnering

U kunt de urn personaliseren door ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden door te geven. Indien gewenst, kunnen we ook de tekst op de urn aanpassen. Wij graveren de door u opgegeven details en brengen deze aan op de urn, zodat u een uniek aandenken aan uw geliefde viervoeter heeft.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm zijn. Deze urn heeft voldoende capaciteit voor huisdieren tot 45 kg, waardoor het een geschikte keuze is voor uw Chow Chow.

Creƫer een blijvende herinnering

Geef uw Chow Chow de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, gepersonaliseerde urn. Zorg ervoor dat de herinnering aan uw trouwe vriend voor altijd omringd is door liefde.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het creƫren van een unieke urn voor uw geliefde huisdier!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte