Houten urn voor Petit Basset Griffon Vendéen – gepersonaliseerd met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en is uitzonderlijk duurzaam, versierd met prachtige houten kransen. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier, en kies een passende quote. Een unieke herinnering aan je harige vriend, met een capaciteit voor huisdieren tot 45 kg. Geef je hond de eer die hij verdient!

High Price Product Image
Houten urn voor Petit Basset Griffon Vendéen - gepersonaliseerd met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en stijlvolle laatste rustplaats voor uw Petit Basset Griffon Vendéen? Deze houten urn biedt een prachtige manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren en te bewaren.

Een unieke urn voor uw geliefde hond

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De zilveren ornamenten zijn met veel aandacht voor detail vervaardigd, specifiek voor het Petit Basset Griffon Vendéen. Deze handgemaakte urn van berkenhout is niet alleen duurzaam, maar ook een prachtig eerbetoon aan uw huisdier.

Persoonlijke gravure voor een blijvende herinnering

De urn kan gepersonaliseerd worden met de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke quote op de urn aan te passen. Wij graveren de door u opgegeven details en brengen deze aan op de urn, waardoor het een uniek aandenken wordt aan uw harige vriend.

Specificaties van de urn

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor huisdieren tot 45 kg. Het materiaal bestaat uit massief berkenhout en berken multiplex, terwijl de afbeelding van de hond is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver.

Een eerbetoon dat blijft

De urn is versierd met prachtige houten kransen en de afneembare deksel biedt de mogelijkheid om de as van uw huisdier veilig te bewaren. Voor extra zekerheid kan de deksel aan de onderkant van de urn worden gelijmd.

Geef uw Petit Basset Griffon Vendéen de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, gepersonaliseerde urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe metgezel!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte