Border Terrier – Houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier. De prachtige houten kransen en de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, maken deze urn tot een bijzonder aandenken. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 11 cm. Geef je geliefde viervoeter de eer die hij of zij verdient.

High Price Product Image
Border Terrier - Houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure  112,95

Zoekt u een waardige en liefdevolle laatste rustplaats voor uw Border Terrier? Deze prachtige houten urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren en te bewaren.

Een persoonlijke urn voor uw Border Terrier

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De urn voor uw Border Terrier is met zorg vervaardigd en voorzien van zilveren ornamenten die de kenmerken van dit ras prachtig weergeven. Het embleem en de gegraveerde plaquette worden aangebracht op een handgemaakte urn van berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Kenmerken van de urn

  • Afmetingen: Externe afmetingen: 21 x 29 x 11 cm; interne afmetingen: 14 x 21 x 5.5 cm.
  • Capaciteit: Geschikt voor huisdieren tot 45 kg.
  • Materiaal: Massief berkenhout en berken multiplex, met een afbeelding van de hond gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver.

Persoonlijke gravure

Om deze urn nog specialer te maken, kunt u ons de naam van uw Border Terrier, de geboortedatum en de datum van overlijden doorgeven. Indien gewenst, kunnen we ook de tekst op de urn aanpassen. Wij graveren de door u opgegeven details en brengen deze aan op de urn, waardoor het een uniek aandenken aan uw geliefde huisdier wordt.

Een blijvende herinnering

De urn is versierd met prachtige houten kransen en het personaliseren met tekst voegt een extra charme toe. De deksel van de urn is verwijderbaar, maar om de as veilig te beschermen, dient deze aan de onderkant van de urn te worden gelijmd.

Geef uw Border Terrier de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, gepersonaliseerde urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte