Cairn Terrier II – Houten urn voor hondenas met persoonlijke gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en is uitzonderlijk duurzaam, versierd met prachtige houten kransen. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier, en kies een passende quote. Een uniek aandenken aan je harige vriend, met een capaciteit voor huisdieren tot 45 kg. Geef je hond de eer die hij verdient!

High Price Product Image
Cairn Terrier II - Houten urn voor hondenas met persoonlijke gravure  112,95

Zoekt u een waardige en liefdevolle laatste rustplaats voor uw trouwe viervoeter? De Cairn Terrier II – houten urn voor hondenas met persoonlijke gravure biedt een prachtige manier om de herinnering aan uw hond te eren.

Een unieke urn voor uw Cairn Terrier

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De Cairn Terrier II urn is met zorg vervaardigd en weerspiegelt de kenmerken van dit bijzondere ras. De zilveren ornamenten zijn met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat de urn een eerbetoon is aan uw geliefde huisdier.

Handgemaakt en duurzaam

Deze urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. De urn is versierd met prachtige houten kransen en kan worden gepersonaliseerd met een tekst die u zelf kiest. Dit maakt de urn niet alleen een praktische oplossing, maar ook een charmante herinnering aan uw Cairn Terrier.

Persoonlijke gravure

Om de urn nog specialer te maken, vragen wij u om de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden door te geven. Indien gewenst, kunnen we ook de quote op de urn aanpassen. Wij graveren de door u opgegeven details en passen deze toe op de urn, zodat u een uniek aandenken heeft aan uw harige vriend.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren tot 45 kg, waardoor het een geschikte keuze is voor uw Cairn Terrier.

Een liefdevolle herinnering

De deksel van de urn is verwijderbaar, maar heeft geen afsluiting. Om de as veilig te beschermen, dient de deksel aan de onderkant van de urn te worden gelijmd. Zo blijft de herinnering aan uw Cairn Terrier voor altijd bewaard in een liefdevolle omgeving.

Geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient met de Cairn Terrier II – houten urn. Bestel vandaag nog en creĆ«er een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte