Persoonlijke houten urn voor Berner Sennenhond – gegraveerd en compact

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier. De prachtige houten kransen en de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, maken deze urn tot een bijzonder aandenken. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 11 cm. Geef je geliefde viervoeter de eer die hij of zij verdient.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor Berner Sennenhond - gegraveerd en compact  112,95

Zoekt u een liefdevolle en persoonlijke laatste rustplaats voor uw Berner Sennenhond? Deze prachtige houten urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Een unieke urn voor uw Berner Sennenhond

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een zorgvuldige weergave van verschillende hondenrassen. De urn voor uw Berner Sennenhond is met veel aandacht voor detail vervaardigd en voorzien van een prachtig zilveren ornament dat het karakter van dit bijzondere ras weerspiegelt.

Handgemaakt en gepersonaliseerd

Deze urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. De urn is versierd met mooie houten kransen en kan gepersonaliseerd worden met de naam van uw huisdier, geboortedatum en datum van overlijden. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke quote op de urn aan te brengen, zodat het een uniek aandenken wordt aan uw geliefde hond.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor huisdieren tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Berner Sennenhond.

Een blijvende herinnering

De urn heeft een verwijderbaar deksel, dat niet is afgesloten. Om de as van uw hond veilig te bewaren, raden we aan het deksel aan de onderkant van de urn te lijmen. Zo blijft de herinnering aan uw trouwe vriend voor altijd bij u.

Geef uw Berner Sennenhond de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke houten urn. Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en een uniek aandenken te creƫren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte