Cane Corso houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier. De prachtige houten kransen en de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, maken deze urn tot een bijzonder aandenken. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 11 cm. Geef je geliefde viervoeter de eer die hij of zij verdient.

High Price Product Image
Cane Corso houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en duurzame laatste rustplaats voor uw Cane Corso? Deze prachtige houten urn biedt een eerbetoon aan uw trouwe viervoeter en zorgt ervoor dat hij of zij omringd is door liefde, zelfs na het leven.

Unieke en persoonlijke urn

In onze collectie vindt u bijna 150 urnen, elk met een unieke afbeelding van verschillende hondenrassen. De Cane Corso urn is met zorg vervaardigd en voorzien van zilveren ornamenten die de kenmerken van dit majestueuze ras perfect weergeven. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid.

Persoonlijke gravure

Maak deze urn nog specialer door deze te personaliseren met een gravure. Geef ons de naam van uw Cane Corso, de geboortedatum en de datum van overlijden door. Indien gewenst, kunnen we ook de tekst op de urn aanpassen. Zo creƫren we een uniek aandenken aan uw harige vriend.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm zijn. Deze urn heeft voldoende capaciteit voor huisdieren tot 45 kg, waardoor hij perfect is voor uw Cane Corso.

Duurzaam materiaal

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex. De afbeelding van de Cane Corso is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering en is bedekt met een laag zilver, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de urn.

Geef uw Cane Corso de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, gepersonaliseerde houten urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe metgezel!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte