Beagle urn – houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure

 112,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze urn biedt een eerbetoon aan je hond, omringd door liefde voor altijd. Met bijna 150 unieke ontwerpen van verschillende hondenrassen, zijn de zilveren ornamenten met zorg vervaardigd, passend bij elke hond. De urn is gemaakt van handgemaakt berkenhout en kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier. De prachtige houten kransen en de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, maken deze urn tot een bijzonder aandenken. Geschikt voor huisdieren tot 45 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 11 cm. Geef je geliefde viervoeter de eer die hij of zij verdient.

High Price Product Image
Beagle urn - houten urn voor hondenas, gepersonaliseerd met gravure  112,95

Zoekt u een liefdevolle en stijlvolle laatste rustplaats voor uw trouwe viervoeter? De Beagle urn is de perfecte keuze om de herinnering aan uw geliefde hond te eren en te koesteren.

Een unieke urn voor uw Beagle

Onze Beagle urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en biedt een duurzame en elegante oplossing voor het bewaren van de as van uw hond. Met een prachtig ontwerp dat de kenmerken van het Beagle ras weerspiegelt, is deze urn niet alleen functioneel, maar ook een mooi eerbetoon aan uw huisdier.

Persoonlijke gravure voor een blijvende herinnering

Maak de urn nog specialer door deze te personaliseren met een gravure. Geef ons de naam van uw Beagle, de geboortedatum en de datum van overlijden door. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke quote toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat deze details met zorg worden gegraveerd, zodat u een uniek aandenken aan uw harige vriend heeft.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm bedragen. Deze urn is geschikt voor huisdieren met een gewicht tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Beagle.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, met een afbeelding van de Beagle vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laagje zilver. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en een lange levensduur.

Een liefdevolle laatste rustplaats

De Beagle urn is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een manier om de liefde voor uw hond voor altijd te bewaren. Het deksel van de urn is verwijderbaar, maar om de as veilig te beschermen, raden we aan het deksel aan de onderkant van de urn te bevestigen.

Geef uw Beagle de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde Beagle urn en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte