Persoonlijke urn voor Dandie Dinmont Terrier met foto van je hond

 104,95

Wanneer je trouwe viervoeter de regenboogbrug oversteekt, wil je een bijzondere plek voor zijn as. Deze gepersonaliseerde urn met foto biedt een liefdevolle manier om je geliefde hond te herdenken. Kies uit 200 verschillende hondenafbeeldingen of laat een foto van jouw huisdier omzetten in een prachtige potloodschets of kleurrijke print. De urn kan verder worden gepersonaliseerd met een naamplaatje en een citaat in een pootafdruk. Gemaakt van stevig berkenhout met messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle en duurzame herinnering. Met een capaciteit voor dieren tot 95 kg, creëer je een uniek gedenkplekje voor je trouwe vriend.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Dandie Dinmont Terrier met foto van je hond  104,95

Wanneer jouw viervoetige vriend de regenboogbrug oversteekt, wil je ongetwijfeld een passende plek vinden voor zijn as. Deze persoonlijke urn voor Dandie Dinmont Terrier met een foto van je hond biedt een mooie manier om je geliefde huisdier te herdenken.

Unieke herinnering aan je Dandie Dinmont Terrier

In onze collectie vind je maar liefst 200 verschillende afbeeldingen van honden, maar niets staat je in de weg om de foto van jouw Dandie Dinmont Terrier op de urn te vereeuwigen. De aangeleverde foto kan worden omgevormd tot een potloodschets, zoals te zien is in de foto’s van de aanbieding, maar we kunnen deze ook in kleur afdrukken – de keuze is aan jou.

Persoonlijke details voor een uniek eerbetoon

Naast de foto kun je ook de plaquette met de naam en data van je hond personaliseren, evenals een mooie quote binnen een pootafdruk. Creëer een unieke gedenkplek voor jouw trouwe vriend!

Hoogwaardige materialen en afmetingen

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en beschikt over messing handgrepen en decoraties in de vorm van een krans. Het verwijderbare deksel maakt het eenvoudig om de as in de urn te plaatsen. Houd er rekening mee dat de urn geen sluiting of vergrendeling heeft; om de urn permanent te sluiten, dient het deksel te worden gelijmd. De foto wordt afgedrukt op een keramische tegel, wat zorgt voor een duurzame print die in de loop der tijd niet vervaagt.

Afmetingen van de urn

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg

Geef jouw Dandie Dinmont Terrier de eer die hij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan je trouwe maatje!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte