Elegante urn voor Akita-hond, met beeldje ter nagedachtenis

 184,95

Deze klassieke urn van berkenhout is met zorg en vakmanschap vervaardigd, perfect voor de as van uw trouwe viervoeter. De urn is uitgerust met stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig houten krans, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een uniek decoratief element in uw interieur. Aan de voorkant prijkt een realistische hondenbuste, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail, wat de urn een bijzondere uitstraling geeft. Met een hoogte van 30 cm en een capaciteit voor dieren tot 95 kg, biedt deze elegante urn een waardige en respectvolle plek voor uw geliefde huisdier. Een prachtig eerbetoon dat elke ruimte siert.

High Price Product Image
Elegante urn voor Akita-hond, met beeldje ter nagedachtenis  184,95

Herinner uw geliefde Akita-hond op een stijlvolle en respectvolle manier met onze elegante urn. Deze handgemaakte urn van hoogwaardig berkenhout biedt niet alleen een veilige plek voor de as van uw trouwe viervoeter, maar is ook een prachtig decoratief element voor uw interieur.

Elegante afwerking en duurzame materialen

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een lange levensduur en een tijdloze uitstraling. De stevige messing handgrepen maken het verplaatsen van de urn eenvoudig, terwijl de zorgvuldig vervaardigde houten krans een extra vleugje elegantie toevoegt.

Realistisch beeldje van uw Akita

Op de voorkant van de urn bevindt zich een realistisch beeldje van een Akita-hond, met oog voor elk detail. Dit beeldje, gemaakt van koudgegoten brons, geeft de urn een uniek karakter en maakt het een eerbetoon aan de bijzondere band die u met uw huisdier had.

Afmetingen en capaciteit

De urn heeft een externe hoogte van 30 cm, een breedte van 19 cm en een diepte die varieert van 19 tot 24 cm. De interne afmetingen zijn 24 cm hoog, 12 cm breed en een diepte van 12 tot 17 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw geliefde Akita.

Een waardig afscheid

Deze elegante urn is niet alleen een functionele oplossing voor het bewaren van de as van uw huisdier, maar ook een prachtig decoratief stuk dat een warme herinnering oproept aan de mooie momenten die u samen heeft gedeeld. Het is een eerbetoon dat met respect en liefde is ontworpen.

Geef uw Akita-hond de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog deze elegante urn en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte