Chow Chow urn – elegante gedenkurn met hondenbuste voor as van je hond

 184,95

Deze klassieke urn van berkenhout is met zorg en vakmanschap vervaardigd, perfect voor de as van uw geliefde hond. De urn is uitgerust met stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig houten krans, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een uniek decoratief element in uw interieur. Aan de voorkant prijkt een realistische bust van een hond, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail, wat de urn een bijzondere uitstraling geeft. Met een hoogte van 30 cm en een capaciteit voor dieren tot 95 kg, biedt deze elegante urn een waardige en respectvolle manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren. Een prachtig stuk dat elke ruimte siert.

High Price Product Image
Chow Chow urn - elegante gedenkurn met hondenbuste voor as van je hond  184,95

De Chow Chow urn is een elegante gedenkurn die een waardig rustplaats biedt voor de as van je geliefde hond. Deze handgemaakte urn van massief berkenhout is niet alleen duurzaam, maar ook een prachtig decoratief element voor in huis.

Elegante afwerking en unieke details

De urn is voorzien van stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig vervaardigde houten krans. Op de voorkant van de urn bevindt zich een realistische buste van een Chow Chow, zorgvuldig gesculpt met oog voor elk detail. Dit geeft het geheel een bijzondere uitstraling en karakter.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder de buste zijn als volgt:

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: van 19 tot 24 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: van 12 tot 17 cm

Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 95 kg.

Materiaal en kwaliteit

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een luxe uitstraling en lange levensduur. De buste is gemaakt van koudgegoten brons, een techniek die de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs wordt aangeboden.

Een waardig eerbetoon

Deze elegante Chow Chow urn is niet alleen een functionele gedenkplaats, maar ook een mooie decoratie voor elk interieur. Het biedt een respectvolle manier om de herinnering aan je trouwe viervoeter levend te houden.

Geef je geliefde hond het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de Chow Chow urn en creƫer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte