Elegante urn voor Labrador Retriever as, met hondenbuste als herinnering

 184,95

Deze klassieke urn van berkenhout is met zorg en vakmanschap vervaardigd, perfect voor de as van uw geliefde hond. De urn is uitgerust met stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig houten krans, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een uniek decoratief element in uw interieur. Aan de voorkant prijkt een realistische bust van een hond, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail, wat de urn een bijzondere uitstraling geeft. Met een hoogte van 30 cm en een capaciteit voor dieren tot 95 kg, biedt deze elegante urn een waardige en respectvolle plek voor uw trouwe vriend. Een prachtig eerbetoon dat elke ruimte siert.

High Price Product Image
Elegante urn voor Labrador Retriever as, met hondenbuste als herinnering  184,95

Verlies van een geliefde huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de elegante urn voor Labrador Retriever as, met hondenbuste als herinnering, kunt u op een waardige manier afscheid nemen en de herinnering aan uw trouwe vriend levend houden.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze klassieke urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor zowel elegantie als duurzaamheid. De urn is met zorg handgemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. De stevige messing handgrepen maken het eenvoudig om de urn te verplaatsen, terwijl de prachtig vervaardigde houten krans een extra decoratief element toevoegt.

Realistische hondenbuste

Op de voorkant van de urn bevindt zich een realistische buste van een Labrador Retriever, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail. Deze buste geeft de urn een bijzonder karakter en maakt het een prachtig eerbetoon aan uw geliefde huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder de buste zijn als volgt:

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: van 19 tot 24 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: van 12 tot 17 cm

Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw Labrador Retriever.

Een stijlvolle toevoeging aan uw interieur

Deze elegante urn is niet alleen een rustplaats voor uw huisdier, maar ook een mooie decoratie voor elk interieur. Het is een eerbetoon dat met respect en waardigheid de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt.

Neem vandaag nog de stap om de herinnering aan uw Labrador Retriever op een stijlvolle manier te eren. Bestel nu uw elegante urn en geef uw huisdier de plek die het verdient.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte