Elegante urn voor hondenas met Newfoundlander beeldje

 184,95

Deze klassieke urn van berkenhout is met zorg en vakmanschap vervaardigd, perfect voor de as van uw geliefde hond. De urn is uitgerust met stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig houten krans, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een uniek decoratief element. Aan de voorkant prijkt een realistische bust van een hond, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail, wat de urn een bijzondere uitstraling geeft. Met een hoogte van 30 cm en een capaciteit voor dieren tot 95 kg, biedt deze elegante urn een waardige en respectvolle manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren. Een prachtig sieraad voor elk interieur!

High Price Product Image
Elegante urn voor hondenas met Newfoundlander beeldje  184,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de elegante urn voor hondenas met Newfoundlander beeldje biedt u een waardige en stijlvolle manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze klassieke urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor zowel duurzaamheid als een elegante uitstraling. De urn is met zorg handgemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. De stevige messing handgrepen maken het eenvoudig om de urn te verplaatsen, terwijl de prachtig vervaardigde houten krans een extra decoratief element toevoegt.

Realistisch Newfoundlander beeldje

Op de voorkant van de urn bevindt zich een realistisch bust van een Newfoundlander, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail. Dit beeldje geeft de urn een bijzonder karakter en maakt het een prachtig eerbetoon aan uw geliefde hond.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: van 19 tot 24 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: van 12 tot 17 cm

Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw geliefde huisdier.

Een stijlvolle toevoeging aan uw interieur

Deze elegante urn is niet alleen een rustplaats voor uw huisdier, maar ook een prachtige decoratie voor elk interieur. Het ontwerp straalt respect en waardigheid uit, waardoor het een waardevolle aanvulling is op uw huis.

Geef uw Newfoundlander een eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de elegante urn voor hondenas met Newfoundlander beeldje en koester de herinneringen aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte