Elegante urn voor Sheltie-hondenas met beeldje ter nagedachtenis

 184,95

Deze klassieke urn van berkenhout is met zorg en vakmanschap vervaardigd, perfect voor de as van uw geliefde hond. De urn is uitgerust met stevige messing handgrepen en versierd met een prachtig houten krans, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een uniek decoratief element. Aan de voorkant prijkt een realistische bust van een hond, zorgvuldig gesculpt met oog voor detail, wat de urn een bijzondere uitstraling geeft. Met een hoogte van 30 cm en een capaciteit voor dieren tot 95 kg, biedt deze elegante urn een waardige en respectvolle plek in uw interieur. Een prachtig eerbetoon aan uw trouwe vriend.

High Price Product Image
Elegante urn voor Sheltie-hondenas met beeldje ter nagedachtenis  184,95

Herinner uw geliefde Sheltie met onze elegante urn, speciaal ontworpen voor de Sheltie-hondenas. Deze handgemaakte urn van hoogwaardig berkenhout biedt niet alleen een waardige rustplaats, maar ook een prachtig decoratief element voor uw interieur.

Elegante en duurzame urn

Onze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een lange levensduur en een tijdloze uitstraling. De stevige messing handgrepen maken het verplaatsen eenvoudig, terwijl de zorgvuldig vervaardigde houten krans de urn een unieke charme geeft.

Realistisch beeldje van uw Sheltie

Op de voorkant van de urn bevindt zich een realistisch beeldje van een Sheltie, met oog voor elk detail. Dit beeldje voegt een persoonlijk tintje toe en maakt de urn tot een eerbetoon aan uw trouwe viervoeter.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: van 19 tot 24 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: van 12 tot 17 cm

Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw geliefde Sheltie.

Een waardig eerbetoon

Deze elegante urn is niet alleen een functioneel object, maar ook een prachtig decoratief stuk dat een speciale plek in uw huis kan innemen. Het is een eerbetoon aan de liefde en herinneringen die u deelt met uw Sheltie.

Geef uw Sheltie de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog deze elegante urn en koester de herinneringen voor altijd!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte