Elegante urn voor American Staffordshire Terrier met hondenbuste

 194,95

Ontdek onze unieke urn voor hondenas, een waardige rustplaats voor uw trouwe viervoeter en een elegante toevoeging aan uw interieur. Handgemaakt van berkenhout, met een prachtige hondenstandbeeld op de voorkant, bieden we bijna 100 verschillende hondenrassen aan. Elke bust is met zorg ontworpen en vervaardigd in Polen, waarbij de unieke kenmerken van elk ras worden vastgelegd. De urn is voorzien van handige messing handgrepen en een houten krans, en het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as binnen te plaatsen. Met een tijdloos design past deze urn perfect in elk interieur. Geschikt voor huisdieren tot 60 kg, en gemaakt van hoogwaardige materialen voor een blijvende herinnering.

High Price Product Image
Elegante urn voor American Staffordshire Terrier met hondenbuste  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze elegante urn voor American Staffordshire Terrier bieden wij een waardige en stijlvolle manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn is niet alleen een rustplaats voor de as van uw hond, maar ook een prachtig decoratief element voor uw interieur.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Onze urn is met zorg handgemaakt van massief berkenhout en berken multiplex. De urn is voorzien van een prachtige hondenbuste die de unieke kenmerken van de American Staffordshire Terrier vastlegt. Deze bustes worden met veel aandacht voor detail vervaardigd in Polen, waardoor elk stuk een kunstwerk op zich is.

Praktisch en stijlvol ontwerp

De urn is uitgerust met handige messing handgrepen en is versierd met een houten krans. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd, zodat u de as van uw huisdier op een respectvolle manier kunt plaatsen. Dankzij het klassieke ontwerp past de urn moeiteloos in de meeste interieurstijlen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder de buste zijn als volgt:

  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: 19 cm
  • Lengte van de basis: 29 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 15.5 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: 12 cm

Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 60 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor uw geliefde huisdier.

Een blijvende herinnering

De buste is vervaardigd uit koudgegoten brons, een techniek die de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt. Dit maakt de urn niet alleen een eerbetoon aan uw American Staffordshire Terrier, maar ook een waardevol kunstobject in uw huis.

Geef uw trouwe vriend de eer die hij of zij verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw geliefde huisdier.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte