Bayerische Bergschnauzer urn met beeldje – elegante urn voor hondenas

 194,95

Ontdek onze unieke urn voor hondenas, een waardige rustplaats voor uw trouwe viervoeter en een elegante toevoeging aan uw interieur. Handgemaakt van berkenhout, met een prachtige hondenstandbeeld op de voorkant, bieden we bijna 100 verschillende hondenrassen aan. Elke bust is met zorg ontworpen en vervaardigd in Polen, waarbij de unieke kenmerken van elk ras worden vastgelegd. De urn is voorzien van handige messing handgrepen en een houten krans, en het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as binnen te plaatsen. Met een tijdloze stijl past deze urn perfect in elk interieur. Geschikt voor huisdieren tot 60 kg, en gemaakt van hoogwaardige materialen voor een blijvende herinnering.

High Price Product Image
Bayerische Bergschnauzer urn met beeldje - elegante urn voor hondenas  194,95

De Bayerische Bergschnauzer urn met beeldje is een unieke en elegante urn voor de as van uw geliefde hond. Deze handgemaakte urn biedt niet alleen een waardige rustplaats voor uw huisdier, maar voegt ook een stijlvolle decoratie toe aan uw interieur.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een duurzame en mooie afwerking. De urn is voorzien van een prachtig beeldje van een Bayerische Bergschnauzer, dat met zorg is ontworpen en vervaardigd in Polen. Elk beeldje vangt de unieke kenmerken van dit ras, waardoor het een eerbetoon is aan uw trouwe vriend.

Praktisch en stijlvol ontwerp

De urn is uitgerust met handige messing handgrepen en is versierd met een houten krans. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd, zodat u de as van uw hond gemakkelijk kunt plaatsen. Met zijn klassieke stijl past deze urn perfect in de meeste interieurstijlen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 19 cm
  • Diepte: 19 cm
  • Lengte van de basis: 29 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 15.5 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Diepte: 12 cm

Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 60 kg.

Een blijvende herinnering

Met de Bayerische Bergschnauzer urn met beeldje creƫert u een blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter. Het beeldje, gemaakt van koudgegoten brons, heeft de uitstraling van een bronzen sculptuur en biedt een betaalbare optie zonder in te boeten op kwaliteit.

Geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient met deze prachtige urn. Bestel vandaag nog en zorg voor een stijlvolle en respectvolle plek voor de as van uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte