Elegante urn voor de as van een Black Russian Terrier met beeldje

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, is het middelpunt een prachtig standbeeld dat de kenmerken van de hond trouw weergeeft. De urn heeft een afneembaar deksel en handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco stijl standbeelden zijn vervaardigd door een Poolse kunstenaar en zijn gemaakt van koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Deze combinatie van hout en een uniek standbeeld creëert een uitzonderlijke elegantie en biedt een waardige rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor de as van een Black Russian Terrier met beeldje  194,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante manier te vinden om hun herinnering te eren. Onze elegante urn voor de as van een Black Russian Terrier met beeldje biedt een prachtige oplossing.

Elegante urn met uniek ontwerp

Deze unieke urn is met de hand vervaardigd uit berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het pronkstuk van de urn is een realistisch beeldje van een Black Russian Terrier, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Hoogwaardige ambachtelijke kunst

Onze kunstwerken in art deco-stijl zijn met zorg gemaakt door een Poolse kunstenaar. De beeldjes zijn vervaardigd met uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect worden weergegeven. Het gebruik van koud brons voor de productie zorgt ervoor dat onze producten duurzaam zijn en prachtig gepresenteerd worden.

Een waardige rustplaats voor uw huisdier

De combinatie van het warme berkenhout en het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan de urn, waardoor het een prachtige laatste rustplaats voor uw huisdier vormt. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren tot 95 kg.

Materiaal en afwerking

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, terwijl de beeldjes zijn vervaardigd als koud bronsgietstukken. Deze techniek zorgt ervoor dat het beeldje de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Geef uw geliefde Black Russian Terrier de eer die hij of zij verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creëer een prachtige herinnering die een leven lang meegaat.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte