Elegante urn voor Border Terrier met beeldje in klassieke stijl

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, is het standbeeld stevig bevestigd op een afneembare deksel. De urn is voorzien van handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco-statuettes, vervaardigd door een Poolse kunstenaar, zijn een waar kunstwerk met oog voor detail. De combinatie van hout en het unieke standbeeld voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor Border Terrier met beeldje in klassieke stijl  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante manier te vinden om de herinneringen aan uw trouwe vriend te eren. Onze elegante urn voor Border Terrier met beeldje in klassieke stijl biedt een prachtige oplossing voor het bewaren van de as van uw geliefde huisdier.

Unieke en handgemaakte urn

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het hoogtepunt van deze urn is het realistische beeldje van een Border Terrier, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Vakkundig vervaardigde beeldjes

Onze hoogwaardige art deco stijl beeldjes zijn met de hand gemaakt door een Poolse kunstenaar. Ze zijn gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de kenmerkende eigenschappen van het Border Terrier ras perfect worden weergegeven. De beeldjes zijn vervaardigd uit koud bronzen gietwerk, wat zorgt voor een duurzame en prachtige afwerking.

Elegantie en functionaliteit

De combinatie van het warme berkenhout met het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan deze urn. Het creëert een prachtig laatste rustplaats voor uw huisdier, waar u met liefde en respect naar kunt kijken.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Een eerbetoon aan uw trouwe vriend

Met deze elegante urn voor Border Terrier biedt u uw huisdier een waardige plek om te rusten. Het is een prachtig eerbetoon aan de liefde en vreugde die uw trouwe vriend in uw leven heeft gebracht.

Wacht niet langer en geef uw geliefde Border Terrier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog deze unieke urn en koester de herinneringen voor altijd!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte