Bulldog II – Elegante urn met beeldje voor de as van een hond

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een prachtig beeldje dat de gelijkenis van een hond vastlegt. De figuur is stevig bevestigd op een afneembare deksel en de urn is voorzien van handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco stijl beelden zijn met zorg vervaardigd door een Poolse kunstenaar, met oog voor detail en precisie. De combinatie van hout en het unieke standbeeld voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Bulldog II - Elegante urn met beeldje voor de as van een hond  194,95

De Bulldog II is een elegante urn die een prachtig eerbetoon biedt aan uw geliefde viervoeter. Deze unieke urn, versierd met een realistisch beeldje van een bulldog, is perfect voor het bewaren van de as van uw trouwe vriend.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex. De esthetische kransen rondom de urn geven het een verfijnde uitstraling. Het beeldje van de bulldog, dat het middelpunt van de urn vormt, is stevig bevestigd op een afneembare deksel, waardoor het eenvoudig is om de as van uw huisdier te plaatsen.

Bijzondere aandacht voor detail

Onze kunstzinnige art deco-statuettes zijn handgemaakt door een Poolse kunstenaar. Elk beeldje wordt gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de unieke kenmerken van het bulldogras trouw worden weergegeven. De beeldjes zijn vervaardigd met behulp van een speciale techniek waarbij koud bronzen gietstukken worden gemaakt, wat zorgt voor een duurzame en prachtig gepresenteerde urn.

Elegantie en functionaliteit

De combinatie van het warme hout en het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan deze urn, waardoor het een prachtige laatste rustplaats voor uw huisdier vormt. De urn is uitgerust met handige messing handgrepen, wat het verplaatsen vergemakkelijkt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Geef uw geliefde bulldog een waardig en elegant afscheid met de Bulldog II urn. Bestel vandaag nog en creëer een prachtige herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte