Elegante urn voor Lhasa Apso met beeldje in klassieke stijl

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, is het standbeeld stevig bevestigd op een afneembare deksel. De urn is voorzien van handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco-statuettes, vervaardigd door een Poolse kunstenaar, zijn een waar kunstwerk met oog voor detail. De combinatie van hout en het unieke standbeeld voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met afmetingen van 21 x 29 x 22 cm. Geef uw trouwe vriend een waardig afscheid.

High Price Product Image
Elegante urn voor Lhasa Apso met beeldje in klassieke stijl  194,95

Verlies van een geliefd huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante manier te vinden om hun herinnering te eren. Onze elegante urn voor Lhasa Apso met beeldje in klassieke stijl biedt een prachtige oplossing voor het bewaren van de as van uw trouwe vriend.

Elegante urn met unieke details

Deze urn is met zorg handgemaakt van hoogwaardig berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het middelpunt van de urn is een realistisch beeldje van een Lhasa Apso, dat met veel precisie is vervaardigd door een Poolse kunstenaar. De aandacht voor detail zorgt ervoor dat de unieke kenmerken van het ras perfect zijn vastgelegd.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De urn is uitgerust met handige messing handgrepen en heeft een afneembare deksel, waardoor het plaatsen van de as eenvoudig is. Het beeldje is gemaakt van koud bronzen gietwerk, een techniek die de uitstraling van een bronzen sculptuur nabootst, maar met de voordelen van een lagere prijs en eenvoudigere verzending.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Een waardige laatste rustplaats

De combinatie van het warme berkenhout en het unieke beeldje creëert een uitzonderlijke elegantie, waardoor deze urn een prachtige laatste rustplaats vormt voor uw Lhasa Apso. Het is een eerbetoon aan de liefde en vreugde die uw huisdier in uw leven heeft gebracht.

Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte