Elegante urn voor de as van een pug met beeldje in klassieke stijl

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, is het middelpunt een prachtig standbeeld dat de kenmerken van de hond nauwkeurig weergeeft. De urn heeft een afneembaar deksel en handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco stijl standbeelden zijn vervaardigd door een Poolse kunstenaar en zijn gemaakt van koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Deze combinatie van hout en een uniek standbeeld creëert een uitzonderlijke elegantie en biedt een prachtig laatste rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor de as van een pug met beeldje in klassieke stijl  194,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze elegante urn voor de as van een pug, bieden wij een stijlvolle en klassieke manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren.

Unieke en handgemaakte urn

Deze bijzondere urn is met zorg vervaardigd uit berkenhout en versierd met esthetische kransen. Het pronkstuk van de urn is een realistisch beeldje van een pug, dat stevig is bevestigd op een afneembare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Hoogwaardige kunstzinnige details

Onze art deco stijl beeldjes zijn met de hand gemaakt door een Poolse kunstenaar. Ze zijn gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de unieke kenmerken van het pug-ras perfect worden weergegeven. De beeldjes zijn vervaardigd uit koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling.

Elegantie en functionaliteit

De combinatie van het warme berkenhout met het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan deze urn. Het creëert een prachtig laatste rustplaats voor uw huisdier, waar u met liefde aan terug kunt denken.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Een eerbetoon aan uw pug

Met deze elegante urn geeft u een waardig en stijlvol eerbetoon aan uw geliefde pug. Het is een prachtige manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend levend te houden.

Wacht niet langer en geef uw pug het laatste rustplaats dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog deze unieke urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte