Elegante urn voor Rottweiler as met stijlvolle hondenstandbeeld

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een prachtig beeldje dat de gelijkenis van een hond vastlegt. De figuur is stevig bevestigd aan een afneembare deksel en de urn is voorzien van handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco stijl beelden zijn met uiterste precisie vervaardigd door een Poolse kunstenaar, met aandacht voor elk detail. De combinatie van hout en het unieke standbeeld voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor Rottweiler as met stijlvolle hondenstandbeeld  194,95

Verlies van een geliefde huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante manier te vinden om hun herinnering te eren. Onze elegante urn voor Rottweiler as met een stijlvolle hondenstandbeeld biedt een prachtige oplossing voor deze emotionele tijd.

Elegante urn voor uw Rottweiler

Deze unieke urn is met zorg vervaardigd uit berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het middelpunt van de urn is een realistisch standbeeld van een Rottweiler, dat een eerbetoon vormt aan uw trouwe vriend. Het standbeeld is stevig bevestigd aan een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Handgemaakt met aandacht voor detail

Onze hoogwaardige art deco stijl standbeelden zijn handgemaakt door een Poolse kunstenaar. Elk beeld is met uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail vervaardigd, waardoor de kenmerkende eigenschappen van het Rottweiler ras perfect worden weergegeven. Het gebruik van koud brons voor de productie zorgt ervoor dat onze producten duurzaam zijn en prachtig gepresenteerd worden.

Een waardige rustplaats

De combinatie van het warme berkenhout met het unieke standbeeld voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtige laatste rustplaats voor uw huisdier. De urn heeft een externe afmeting van 21 x 29 x 22 cm en een interne afmeting van 14 x 21 x 15.5 cm, met een capaciteit die voldoende is voor huisdieren tot 95 kg.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, terwijl de standbeelden zijn vervaardigd als koud bronsgietstukken. Deze techniek zorgt ervoor dat het eindproduct de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Geef uw Rottweiler de eer die hij of zij verdient met deze elegante urn. Bezoek onze website en bestel vandaag nog om een prachtige herinnering te creëren aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte