Elegante urn voor Shih Tzu met beeldje in klassieke stijl

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, vormt het standbeeld het stralende middelpunt. De urn heeft handige messing handgrepen en een afneembare deksel. Onze kunstzinnige art deco standbeelden, vervaardigd door een Poolse kunstenaar, zijn van uitzonderlijke precisie en detail. Gemaakt van koud brons, zijn ze duurzaam en prachtig gepresenteerd. Deze combinatie van hout en een uniek standbeeld biedt een bijzondere elegantie en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor Shih Tzu met beeldje in klassieke stijl  194,95

Verlies van een geliefd huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante manier te vinden om hun herinnering te eren. Onze elegante urn voor Shih Tzu met beeldje in klassieke stijl biedt een prachtige oplossing voor het bewaren van de as van uw trouwe vriend.

Unieke handgemaakte urn

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het pronkstuk van de urn is een realistisch beeldje van een Shih Tzu, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Vakkundig vervaardigde beeldjes

Onze hoogwaardige art deco stijl beeldjes zijn met de hand gemaakt door een Poolse kunstenaar. Ze zijn gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de kenmerkende eigenschappen van het Shih Tzu ras perfect worden weergegeven. De beeldjes zijn vervaardigd uit koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling.

Elegantie en functionaliteit

De combinatie van het warme hout met het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe en creëert een prachtig laatste rustplaats voor uw huisdier. De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm, met een capaciteit die voldoende is voor huisdieren tot 95 kg.

Materiaal en afmetingen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, terwijl de beeldjes zijn vervaardigd als koud bronsgietstukken. Deze techniek zorgt ervoor dat het eindproduct de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Geef uw geliefde Shih Tzu de eer die hij of zij verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creëer een prachtige herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte