Elegante urn voor kattenas met statuette van Egyptische Mau en hond

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde huisdier, is deze unieke urn met een realistische kattenfiguur een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en heeft een centraal geplaatst figuur dat een kat afbeeldt. De figuur is stevig bevestigd aan het verwijderbare deksel en de urn is voorzien van handige messing handgrepen. Onze hoogwaardige art deco stijl figuren zijn met zorg vervaardigd door een Poolse kunstenaar, met oog voor detail en precisie. De combinatie van hout en de unieke figuur geeft deze urn een uitzonderlijke elegantie, waardoor het een prachtige plek van eeuwige rust voor uw huisdier is. Geschikt voor dieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor kattenas met statuette van Egyptische Mau en hond  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een mooie en respectvolle plek te creëren voor de as van uw geliefde viervoeter. Onze elegante urn voor kattenas met een statuette van een Egyptische Mau en een hond biedt een perfecte oplossing.

Elegante urn van hoogwaardige materialen

Deze unieke urn is met de hand gemaakt van massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het centrale kenmerk is een realistische figurine van een Egyptische Mau, die permanent is bevestigd aan het verwijderbare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Vakkundig vervaardigde figurine

Onze kunstzinnige figurines zijn met zorg vervaardigd door een Poolse kunstenaar. Ze zijn gekenmerkt door een buitengewone precisie en aandacht voor detail, waardoor de unieke kenmerken van het ras perfect worden weergegeven. De figurine is gemaakt van koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling.

Een plek van eeuwige rust

De combinatie van het warme hout en de unieke figurine geeft deze urn een uitzonderlijke elegantie. Het is een prachtige plek voor de as van uw huisdier, waar u met liefde en respect aan terug kunt denken.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en de figurine bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Een blijvende herinnering

Met deze elegante urn creëert u een blijvende herinnering aan uw geliefde huisdier. Het is niet alleen een urn, maar ook een kunstwerk dat een speciale plek in uw huis kan innemen.

Wacht niet langer en geef uw huisdier de eer die het verdient. Bestel vandaag nog deze prachtige urn voor kattenas met statuette van een Egyptische Mau en hond!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte