Persoonlijke urn voor kattenas met gravure, ook voor hondenras Siamese

 103,95

Herinner je geliefde kat op een unieke manier met deze prachtige gepersonaliseerde urn. Gemaakt van duurzaam berkenhout, biedt deze urn een stijlvolle en moderne uitstraling met een charmante kattenillustratie. De urn is voorzien van handvatten van messing, een afneembare deksel en een decoratieve krans. Maak het persoonlijk door de naam, data en een speciale quote aan te passen, en vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je viervoeter. Met een capaciteit voor huisdieren tot 95 kg, creëer je een blijvende plek van herinnering die perfect in je interieur past. Een eerbetoon aan de mooiste momenten samen!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure, ook voor hondenras Siamese  103,95

Het verlies van een geliefde kat is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een persoonlijke urn biedt een mooie manier om de herinneringen aan je trouwe viervoeter te eren. Onze persoonlijke urn voor kattenas met gravure is speciaal ontworpen om een blijvende plek te creëren voor de as van jouw kat, inclusief het prachtige hondenras Siamese.

Een unieke urn voor jouw kat

Deze urn, vervaardigd uit duurzaam berkenhout, is niet alleen een eerbetoon aan je huisdier, maar ook een stijlvol object dat in elk interieur past. Met zijn moderne uitstraling en charmante katgrafiek breekt het de formele uitstraling van een traditionele urn, waardoor het een universele plek van herinnering wordt.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Onze urn is volledig aanpasbaar. Naast de naam en de levensdata van jouw kat, heb je de mogelijkheid om de quote op de houten poot te wijzigen. Ook kun je de geometrische afbeelding vervangen door een kleurrijke foto van jouw harige vriend. Zo creëer je een echt unieke rustplaats voor je geliefde huisdier.

Specificaties van de urn

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van jouw kat of hond.

Duurzaam en stijlvol materiaal

Gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, is deze urn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De print op de keramische tegel is bestand tegen vervaging, zodat de herinneringen aan jouw huisdier altijd levendig blijven.

Geef jouw geliefde kat of hond een eerbetoon dat recht doet aan hun unieke persoonlijkheid. Creëer vandaag nog een persoonlijke urn en houd de herinneringen levend. Bestel nu en maak een blijvende herinnering voor jouw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte